Fred Perry Crew Neck Sweatshirt

Fred Perry Crew Neck Sweatshirt

MUŠKI DUKS

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: M7535-R34
Kategorije: , , ,

Opis

Usvojen od sportskih igrača tokom zimskih trening sesija, pamučni duks je već vremeom postao klasični izbor. Fred Perry duks majica sa okruglim izrezom ima suptilne dizajnerske detalje Fred Perry brenda, sa rubovima rukava istaknutim kontrastnom bojom i ponosno izvezenim Laurel Wreath logom na grudima. Napravljena je za slojevito oblačenje.

Prednosti i karakteristike:

  • 79% pamuk / 21% poliester
  • Mašinsko pranje
  • Visina modela: 188cm / 6’2″
  • Model nosi veličinu: M
<ul><li>Naziv Proizvoda: Dukserica za muškarce</li><li>Zemlja Porekla: Kina</li><li>Uvoznik:Triple Jump d.o.o.,Milutina Milankovica 7g, Beograd</li><li>Proizvođač: Fred Perry</li><li>Sastav: Pamuk 79%, Poliestar 21% Opšivka:Pamuk 98%,Elastin 2%</li><li>Način Održavanja: Prema ušivnoj etiketi proizvođača</li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.