Vans X Friday The 13Th

-30%

Vans X Friday The 13Th

1.603 RSD

MUŠKE ČARAPE

Očisti
Pregled korpe
ŠIFRA PROIZVODA: VRWOZPL-ZPL
BOJA: Garnet Kategorije: , , , , ,

Opis

Vans ekskluzivna kolekcija sa horor temom koja će oduševiti sve one koji traže uzbuđenje. Oslikavajući scene iz omiljenih Varner Bros. horora poput: Isijavanje (The Shining),Strava u ulici Brestova (Nightmare on Elm Street), IT, Egzorcist (The Exorcist), Petak 13-ti (Friday the 13th) i Izgubljeni decaci (The Lost Boys), ova sablasna kolekcija oživljava ove priče kroz jedinstvene i direktne interpretacije najstrašnijih scena filmova, poznatih postera i likova koji su se pojavili na velikom ekranu.

Vans X Horror je nesumnjivo poslastica za sve prave horor manijake, gde je estetika, iako revidirana, ostala verna stilu koji je Vans učinio kultnim brendom. Kao deo ‘Horror’ kolekcije, ove čarape su napravljene od kombinacije pamuka i poliestera sa ‘IT’ tematskim printovima

 

Sa umetničkim detaljima koji svetle u mraku fokusirani na zastrašujuću masku Jason Voorhees, Vans X Friday The 13th čarape donosi ovaj kultni horor film direktno u tvoj svakodnevni stil.

Želiš da se izdvojiš? Pokaži da voliš klasične horore sa ovim parom čarapa iz filma Petak 13-ti , i njihov moderan visoki kroj i crno-crveni dizajn ukrašen licem nezaustavljivog Jason-a!

Karakteristike

  • Sastav: 66% pamuk, 14% najlon, 13% poliester, 5% elastodiene, 2% elastin
  • Veličina: 42-47
  • Vans X Varner Bros. Entertainment Vans X Horror kolekcija
  • 1 Par u pakovanju