Vans UA SK8-Hi Gore-Tex MTE-3

Vans UA SK8-Hi Gore-Tex MTE-3

MUŠKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: VI111OJ-1OJ
Kategorija:

Opis

Vans MTE je nusproizvod života provedenog na otvorenom, jer znamo da potraga za vašim strastima nije uvek praćena vremenskom prognozom. Kiša, susnežica, sneg, blato, vetar — ništa neće stajati između vas i vaše sledeće avanture. U stvari, volimo da mislimo da sve ovo dodaje malo ukusa iskustvu. Zato smo na prvom mestu stvorili MTE. Napravljen za elemente sa našom najnaprednijom i namenski napravljenom tehnologijom za sve vremenske uslove, novi Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 u prepoznatljivoj boji Brajana Igučija pakuje preko 25 godina istorije i tehnologije Vans snowboarda u bezvremenski, pouzdani stil . Komplet funkcija MTE-3 uključuje MTE-3 potplat napravljen sa All-Trac™, MTE ekskluzivnom gumenom mešavinom za sve vremenske prilike nudi značajno poboljšanu vuču sa dinamičkim gazećim slojem. Vodootporni paket MTE-3 GORE-TEX će vas održati suvim, moćni 3M Thinsulate™ izolacioni paket za termoregulaciju po hladnom vremenu će vas zagrejati, a UltraCush™ čarape dvostruke gustine sa OrthoLite® gornjim slojem će vam pružiti udobnost bez obzira na to šta dan sprema. Osim toga, izdržljivi gornjište od kože i tekstila tretiranog vodoodbojnošću daju kultnu Vans estetiku ovoj beskompromisnoj udobnosti po hladnom vremenu. Bez obzira da li se nalazite na snežnim vrhovima ili hrabri put na posao koji je natopljen kišom, možete krenuti sa samopouzdanjem znajući da je svaki šav vaše opreme namerno postavljen da obezbedi vrhunsku svestranost. Na kraju krajeva, znamo da se nikada nije radilo o destinaciji. Reč je o pričama koje stvarate tokom svog putovanja.

• BRYAN IGUCHI SIGNATURE COLORWAY

• Potpuno nova gumena mešavina za spoljni đon MTE-3 All-Trac™ sa dinamičkim šarama gazećeg sloja pruža fleksibilno, pravo prijanjanje za sve vremenske prilike koje značajno pomaže u ukupnoj vuči na svim vrstama površina. Gazišta za prste i viši branik za prste nude još više prijanjanja i zaštite.

• TERMOREGULACIJA – MTE-3 3M Thinsulate™ je topao, lagan, moćan i tanak. Ekstremno fina mikrovlakna u Thinsulate™-u pomažu da se zadrži vazduh i blokira gubitak toplote, čineći neverovatno efikasnu izolaciju, a istovremeno omogućavaju da unutrašnja vlaga izađe.

• UPRAVLJANJE VLAGOM – Dizajnirano sa klasičnom unutrašnjom čizmom koja omogućava da unutrašnja vlaga pobegne, a istovremeno sprečava sneg i kišu, obećanje GORE-TEX-a  je pouzdano u svim uslovima.

• UDOBNOST I PERFORMANSE – Naš MTE-3 komforni paket trostruke gustine uključuje UltraCush™ oblikovanu EVA podlogu za stopala dvostruke gustine sa OrthoLite® gornjom pločom za poboljšanu udobnost i smanjenu težinu—sve istovremeno podržavajući suvlje, zdravije okruženje unutar vaše cipele.

VANS

Priča o Vans patikama počinje u sunčanoj Kaliforniji ranih 1960-ih. Surferi koji nemaju šta bolje da rade kada su talasi niski izmislili su skejtbord da bi ostali aktivni. Kompanija Vans, koja je ranije prodavala gumu, počela je da pravi novu liniju patika kako bi skejteri mogli da ostanu na svojim daskama. I baš tako...Vans patika je nastala!
Pobunjenici, umetnici, neprilagođeni, muzičari i sportisti svi prepoznaju Vans kao svoj brend.
Vans je 1977. lansirao dva para kultnih modela Old Skool i Checkerboard Slip-On, koji ostaju najprodavaniji modeli ovog brenda do danas.
Uskoro je VANS stvorio nišu za sebe kao brend patika za one koji se razlikuju, za pank umetnike, snoubordere, entuzijaste stripova, muzicare, glumce, BMX vozace, skejtbord ikone.
Vans patike danas nastavljaju da pronalazi novu publiku, volite ih ili mrzite, ne možete ih ignorisati. To je ono što znači biti buntovnik. Oni samo rade ono što žele, ne poštujući društvene norme…pa, uradili su šta su hteli!