Bpolar podrška domaćim brendovima

Bpolar podrška domaćim brendovima

Bpolar kao koncept naglašava važnost podrške lokalnim brendovima.
Nama je stalo do zajednice u kojoj živimo! Dajemo lokalnoj ekonomiji priliku da napreduje kroz naš koncept. Pomažemo da se karakter unese u komercijalni svet.
Lokalni proizvođači u svoje proizvode unose svoja lična iskustva, veštine i kreativnost. Brendovi će ti ponuditi jedinstvene proizvode i biće neverovatni koliko misliš da hoće!

FUTRO
Futro je autentični beogradski lifestyle brend posvećen večnoj radosti života kroz zdravu dozu humora zasnovanu na kreativnoj mantri Complicate Simply.
Futro je osmislio i kreirao dizajner, autor i profesor Slavimir Stojanović Futro zajedno sa suprugom Oljom i ćerkom Nađom

DECHKOTZAR
Dechkotzar je nastao 2001. godine kao zamisao dva brata, crtača grafita. Prva skica logoa napravljena je flomasterom, a priča o brendu se dalje prirodno razvijala na beogradskoj kulturnoj i uličnoj sceni.
Krenuli su od jednostavne majice sa dobrim printom i nastavili potragu za skladnim, udobnim i pristupačnim komadima odeće.
Od kaputa i košulja, dukserica i donjeg veša, do postera i kačketa, Dechkotzar vodi računa o originalnim dizajnerskim rešenjima i prepoznatljivom vizuelnom identitetu. Dechkotzar je nenametljiv i dosledan svojim idejama.