On Cloud 5

On Cloud 5

MUŠKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: 59.98986
BOJA: All Black Kategorije: , ,

Opis

Otkrijte Cloud 5 model koji je stvoren za celodnevno nošenje. Patentirana CloudTec® potplata, tehnologija brzog vezivanja, umereno prijanjanje, i još udobniji korak, ova On patika je jedna od najlakših patika za svaki dan koju ste ikad obuli, a s nadograđenom potplatom, prilagođena je za sve terene i za kretanje po ulicama grada.

Sistem brzog vezivanja: Zaboravite na vezivanje. Cloud ima sistem vezivanja za lako obuvanje koji se prilagođava stopalu. Ako ste više tradicionalni tip osobe, uz ovaj model ćete pronaći i set običnih vezica.
Signature Step-in: Uložak je izrađen od visokokvalitetne EVA pene. Nudi udobnost za sve aktivnosti.
Udobno držanje: Peta je dizajnirana tako da pruži što udobnije prijanjanje vašim stopalima.
Performanse 24/7: CloudTec® potplata izrađena od Zero-Gravity pene koja pruža savršenu amortizaciju i udobnost prilikom prijanjanja stopala na tlo. Jedinstveni doživljaj hodanja koji se ne može usporediti niti s jednom drugom patikom.

ON

Od svog ulaska na tržište obuće 2010. godine, ON se kreće sopstvenim tempom. Beskompromisni napor da proizvede najbolje patike za trčanje na tržištu može se uporediti sa trkačem na duge staze u svojoj zoni, sa samo jednim ciljem: nastaviti napred. „Švajcarska ima veoma funkcionalnu istoriju kada je u pitanju dizajn proizvoda. “Poznato je da smo ponekad preterano racionalni“, kaže mi šef dizajna proizvoda Thilo Aleks Bruner.
Roger Federer zvanično se pridružio On timu kao investitor On-ovog CloudTec® koji se etablirao kao sila na koju treba računati.
Pored eksplozije u kulturi trčanja, ON-u se konačno desio i prodor u Lyfestyle brendove. Sve ovo ukazuje na nastavak uspeha i snagu Brenda koji ostaje veran svom DNK.