On Cloudmonster

SAMO ONLINE

On Cloudmonster

ŽENSKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: 61.98242
BOJA: Nimbus | Hay Kategorije: , ,

Opis

Iz On laboratorija dolazi naša najčudnija kreacija do sad. Pozdravite Cloudmonster sa više CloudTec®-a, više jastučića i neverovatnim iskustvom. Sadrži naše najveće „Clouds“ elemente ikada.

Signature CloudTec®: Neverovatni osećaj trčanja. Više CloudTec® koja je povezana s eksplozivnim Speedboard® tehnologijom i kreativnim dizajnom.
Rezultat: Veliki povrat energije za eksplozivan osećaj, pripremite se za poletanje. Senzacija trčanja za neverovatne performanse.
Helion™: Lagan, izdržljiv, otporan na temperaturu i veliki povrat energije, Helion™ super pena donosi optimalnu amortizaciju u razigranom osećaju ove patike.
Mekana podloga i gornji deo: Pretvaraju reciklirane materijale u naprednu udobnost tako da ste spremni za trčanje.

Sastav:

Gornjište: Udobna tkanina mekana na dodir, izrađena od recikliranog poliestera.
Postava: Tekstil
Potplata: CloudTec® (Zero-Gravity pjena)
Međupotplata: Helion® super pena.
Speedboard: Izrađena od polipropilena, dizajnirana za eksplozivna uzletanja.

ON

Od svog ulaska na tržište obuće 2010. godine, ON se kreće sopstvenim tempom. Beskompromisni napor da proizvede najbolje patike za trčanje na tržištu može se uporediti sa trkačem na duge staze u svojoj zoni, sa samo jednim ciljem: nastaviti napred. „Švajcarska ima veoma funkcionalnu istoriju kada je u pitanju dizajn proizvoda. “Poznato je da smo ponekad preterano racionalni“, kaže mi šef dizajna proizvoda Thilo Aleks Bruner.
Roger Federer zvanično se pridružio On timu kao investitor On-ovog CloudTec® koji se etablirao kao sila na koju treba računati.
Pored eksplozije u kulturi trčanja, ON-u se konačno desio i prodor u Lyfestyle brendove. Sve ovo ukazuje na nastavak uspeha i snagu Brenda koji ostaje veran svom DNK.