Fred Perry Cropped Taped Track Jacket

SAMO ONLINE

Fred Perry Cropped Taped Track Jacket

ŽENSKA JAKNA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: J1100-102
BOJA: Black Kategorije: , , ,

Opis

Kratka verzija Fred Perry originalne jakne sa trakama, napravljene od Fred Perry preopznatljive triko tkanine. Ovaj model je iz vremena kada su kontrasne boje I veštačka vlakna prvi put uvedeni u komplete. Fred Perry jakna je ključni deo Fred Perry-ijevog nasleđa. Ovakavi stilovi su podstakli evoluciju sportske odeće kao ulične odeće, a jakna je uzela centralno mesto u eri britanske pop culture.

Prednosti i Karakteristike

  • 54% poliester/ 46% pamuk
  • Perivo u mašini

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.