Fred Perry Metallic Knitted Shirt – AMY WINEHOUSE

SAMO ONLINE

Fred Perry Metallic Knitted Shirt – AMY WINEHOUSE

ŽENSKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: SK4152-926
Kategorije: , ,

Opis

Pozivajući se na  originalni Amy Winehouse dizajn, a ukorenjen u pevačicinom karakterističnom pin-up stilu, ova majica ima prepoznatljivu metalik završnu obradu, plus Ejmin potpis ljubavi iznad lovorovog venca.

Mešavina viskoze/najlona/metalne boje / Dugačka dugmad i oblikovani struk / kragna i manžetne / Vezene zakrpe u obliku srca iznad lovorovog venca

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.