Fred Perry Pixel Print Socks

SAMO ONLINE

Fred Perry Pixel Print Socks

MUŠKE ČARAPE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: C6144-S22
Kategorija:

Opis

U digitalnom svetu piksela, grešaka i smetnji, naše čarape sa pamučnim bogatim piksel printom dodaju treptavu boju i teksturu vašoj odevnoj kombinaciji.

73% pamuk / 24% poliamid / 3% elastan

Pranje u mašini

  • Naziv Proizvoda: Carape
  • Zemlja Porekla: Portugalija
  • Uvoznik:Triple Jump d.o.o.,Milutina Milankovica 7g, Beograd
  • Proizvođač: Fred Perry
  • Sastav: Pamuk 73%,Poliamid 24%,Elastin 3%
  • Način Održavanja: Naznačeno na originalnom pakovanju proizvođača
  • Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.