Fred Perry Shell Parka

SAMO ONLINE

Fred Perry Shell Parka

MUŠKA JAKNA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: J4557-Q50
Kategorija:

Opis

Fishtail parka je prava klasičan model. Izvorno uzeta iz vojske i nošena tokom vožnje skutera kao zaštita od spolčjnih uslova, parka je od tada bila neizostavni deo. Izrađena od mekog, ali izdržljivog materijala za spoljni sloj, Fred Perry-jeva najnovija verzija sadrži sve karakteristične detalje koje očekujete od klasičnog modela, uključujući kapuljaču, podešivači sa pertlama, i preklopne džepove. Veoma, veoma Fred Perry.

Prednosti i karakterisitike:

  • 64% pamuk / 36% poliamid
  • Pranje u mašini
  • Visina modela: 6′ / 183cm
  • Model nosi veličinu M.

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.