Fred Perry Tape Detail Hoodie

SAMO ONLINE

Fred Perry Tape Detail Hoodie

MUŠKA DUKSERICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: M6567-G85
Kategorija:

Opis

Dukserica Fred Perry sa detaljima na ledjima, je moderan klasik. Rođena iz bogate istorije brenda u sportskoj odeći, ova dukserica sa kapuljačom ima prepoznatljivu traku lovorovog venca od 30 listova na leđima, simbol trajnog nasleđa. Napravljen od mešavine recikliranog pamuka, nudi udobnost i održivost, poboljšavajući vašu ležernu garderobu dodirom kultnog britanskog stila.

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.