Fred Perry Tipped Cuff Pique Shirt

Fred Perry Tipped Cuff Pique Shirt

ŽENSKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: G5152-129
Kategorija:

Opis

Legenda kaže da su Fred Perry dvostruke pruge nastale kada je kupac iz Lillywhites-a zatražio dodavanje boja fudbalskih timova na Fredovu jednobojnu tenisku majicu. Fred Perry majica sa prugastim rukavom predstavlja hrabar prikaz ovog ikoničnog dizajna.

Prednosti i karakteristike:

  • 98% pamuk / 2% elastan
  • Perivo u mašini
<ul><li>Naziv Proizvoda: Majica za žene</li><li>Zemlja Porekla: Kina</li><li>Uvoznik:Triple Jump d.o.o.,Milutina Milankovica 7g, Beograd</li><li>Proizvođač: Fred Perry</li><li>Sastav: Pamuk 98%,Elastin 2% Opšivka: Pamuk 100%</li><li>Način Održavanja: Prema ušivnoj etiketi proizvođača</li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.