Fred Perry Wool Beret

-20%

Fred Perry Wool Beret

5.520 RSD

ŽENSKA BERETKA

Očisti
ŠIFRA PROIZVODA: HW7646-102
BOJA: Black Kategorije: , , ,

Opis

Klasična vunena beretka sa kontrastnim vezom lovorovog venca.

Prednosti i karakteristike:

  • Vuna sa najlonom
  • Tradicionalni oblik
  • 89% vuna / 11% poliamid

Tradicionalni francuski dodatak; evropska vojna oprema; uniforma revolucionara. Beretka je tokom godina bila simbol za mnoge stvari. Naš je napravljen u klasičnom obliku, koji su decenijama usvajale supkulture.

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.