Saucony Jazz 81

Saucony Jazz 81

UNISEX PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Saucony Jazz 81 su moderne patike inspirisane klasičnim modelom iz 1981. godine, sa izuzetno udobnim i izdržljivim materijalima. Gornji deo patika je izrađen od mrežastog materijala i kože, što omogućava prozračnost i udobnost tokom nošenja, a đon je izrađen od gume, što obezbeđuje odličnu trakciju na različitim površinama.

Ove patike su savršen izbor za sve koji vole sportski stil, ali i za one koji preferiraju casual ili ulični stil. Ugrađen sistem za ublažavanje udara pruža dodatnu udobnost tokom nošenja, čineći ih idealnim izborom za sve aktivnosti u gradu ili u prirodi

<ul><li>Naziv Proizvoda: Plitke patike – uniseks </li><li>Zemlja Porekla: Vijetnam </li><li>Uvoznik:Triple Jump d.o.o.,Milutina Milankovica 7g, Beograd</li><li>Proizvođač: Saucony</li><li>Sastav: Drugi mat./Tekstil-Poliuretan lam./Poliamid</li><li>Postava: Tekstil-Poliestar 100% </li><li>Đon: Drugi mat-Etilvinilacetat/Guma</li><li>Način Održavanja: Obuću čistiti suvom mekom četkom</li><li>Namena: Sportska obuca,za suvo vreme </li><li>Način Izrade: Lepljena obuća </li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

Saucony

1898. je sve počelo. Od tada, Saucony je s pravom zauzeo svoje mesto kao jedna od vodećih svetskih kompanija. Izgrađen na nasleđu performansi, Saucony nastavlja da nudi najbolje patike za trčanje u klasi, odeću za trčanje i vanvremensku retro obuću koja je pomogla da oblikujemo ono što smo danas.
Sledeća sjajna inovacija je uvek bila na dohvat ruke – od brzih patika preko patika za trčanje i patika za hodanje do ležernih klasika.