Vans X Napapijri Undertone Bucket Hat

SAMO ONLINE

Vans X Napapijri Undertone Bucket Hat

UNISEX ŠEŠIR

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: VTQBZOF-ZOF
BOJA: White Kategorija:

Opis

Napapijrijevo putovanje počelo je 1987. u podnožju Monblana, gde je italijanski proizvođač počeo da stvara funkcionalne putne torbe kombinujući italijansku izradu sa izrazitom nordijskom inspiracijom. Kao vrhunski brend za životni stil na otvorenom, Napapijri spaja modu i funkciju, ostajući veran svom originalnom načinu razmišljanja zasnovanom na zanatskim detaljima, istraživanju granica i rešenosti da bude pionir u budućnosti.

Sa zajedničkim ciljem i svrhom da se pruži više slobode kreativnosti, Vans X Napapijri Undertone Bucket Hat premošćuje jaz između sjajne prirode i gradova koji nas inspirišu. Ovaj retro šešir je napravljen od recikliranog poliestera i ima kontrastnu narandžastu grafiku na prednjoj strani.

 

VANS

Priča o Vans patikama počinje u sunčanoj Kaliforniji ranih 1960-ih. Surferi koji nemaju šta bolje da rade kada su talasi niski izmislili su skejtbord da bi ostali aktivni. Kompanija Vans, koja je ranije prodavala gumu, počela je da pravi novu liniju patika kako bi skejteri mogli da ostanu na svojim daskama. I baš tako...Vans patika je nastala!
Pobunjenici, umetnici, neprilagođeni, muzičari i sportisti svi prepoznaju Vans kao svoj brend.
Vans je 1977. lansirao dva para kultnih modela Old Skool i Checkerboard Slip-On, koji ostaju najprodavaniji modeli ovog brenda do danas.
Uskoro je VANS stvorio nišu za sebe kao brend patika za one koji se razlikuju, za pank umetnike, snoubordere, entuzijaste stripova, muzicare, glumce, BMX vozace, skejtbord ikone.
Vans patike danas nastavljaju da pronalazi novu publiku, volite ih ili mrzite, ne možete ih ignorisati. To je ono što znači biti buntovnik. Oni samo rade ono što žele, ne poštujući društvene norme…pa, uradili su šta su hteli!