Napapijri A-INTI Jacket, gray granit

Napapijri A-INTI Jacket, gray granit

MUŠKA JAKNA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Budite spremni za sve vremenske uslove u SS23, koja je dizajnirana primenom inovativnog pristupa korisnosti kako bi se olakšala gradska pokretljivost. Ovaj model  je napravljena za povećanu udobnost i ima podesiv donji rub, patentni zatvarač i dugme za zatvaranje i elastične manžetne.

Karakteristike:

  • Podesiv donji rub
  • Patentni zatvarač i dugme za zatvaranje
  • Elastični manžentne sa vidljivim podesivim elastičnim pojasom unutra
  • 70% Poliester, 30% Poliamid
<ul><li>Naziv Proizvoda: Jakna za muškarce</li><li>Zemlja Porekla: Kambodža</li><li>Uvoznik:PUNTO BLU DOO, Beograd</li><li>Proizvođač: VF InternationalSlag</li><li>Sastav: Poliestar 70 %, Poliamid 30%; Postava: Poliestar 100%</li><li>Način Održavanja: Prema ušivnoj etiketi proizvođača </li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

Napapijri

Put italijanskog brenda Napapijri pocinje 1987. godine u podnožju Mon Blana, najvišeg vrha u Evropi. Napapijri na finskom jeziku znači severni polarni krug.

Norveška, spoj ekstremnih uslova i prelepih pejzaža, čija zastava je logo Brenda, predstavlja slobodu i smisao za avanturu . Brend je poznat po zimskim jaknama, ski odelima , materijalima koji garantuju nepromočivost i komforan osećaj u ekstremnim uslovima.
Brend predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem smislu.