Napapijri B-ICALE Sweatshirt

Napapijri B-ICALE Sweatshirt

MUŠKI DUKS

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Napapijri Icale Full Zip duks sa kapuljačom predstavlja savršen spoj urbanih i tehničkih karakteristika koje obezbeđuju funkcionalnost i izdržljivost. Ova duksica sa kapuljačom namenjena je za sve vremenske prilike i idealna je kako za aktivnosti na otvorenom, tako i za gradske avanture. Zahvaljujući elastičnim manžetnama i cijelom patentnom zatvaraču, zadržava toplinu i pruža udobnost tokom nošenja. Pored toga, njen moderan dizajn podiže svaki outfit na viši nivo.

Karakteristike:

  • Duks sa kapuljačom
  • Cijeli patentni zatvarač
  • Ukrasni detalji
  • Materijal: 100% poliester
<ul><li>Naziv Proizvoda: Dukserica za muškarce</li><li>Zemlja Porekla: Turska</li><li>Uvoznik:PUNTO BLU DOO, Beograd</li><li>Proizvođač: VF InternationalSlag</li><li>Sastav: Elasterell-P/Elastomultiester poliestar 70%;Poliestar 30%</li><li>Način Održavanja: Prema ušivnoj etiketi proizvođača </li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

Napapijri

Put italijanskog brenda Napapijri pocinje 1987. godine u podnožju Mon Blana, najvišeg vrha u Evropi. Napapijri na finskom jeziku znači severni polarni krug.

Norveška, spoj ekstremnih uslova i prelepih pejzaža, čija zastava je logo Brenda, predstavlja slobodu i smisao za avanturu . Brend je poznat po zimskim jaknama, ski odelima , materijalima koji garantuju nepromočivost i komforan osećaj u ekstremnim uslovima.
Brend predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem smislu.