Napapijri M-ICALE PANTS, blu marine

Napapijri M-ICALE PANTS, blu marine

MUŠKE PANTALONE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Kombinujući urbanu siluetu sa izdržljivim i funkcionalnim tehničkim karakteristikama, budite spremni za sve vremenske uslove. Dizajnirane da prevaziđu nagla klimatska kolebanja, ove pantalone uskog kroja su idealne za aktivnosti na otvorenom i u gradu. Opremljene su tehnologijom visokih performansi od flisa, podesivim pojasom i patentnim zatvaračem.

Karakterisitike:

  • Podesiv struk
  • Patentni zatvarač
  • 100% Poliester
<ul><li>Naziv Proizvoda: Pantalone za muškarce</li><li>Zemlja Porekla: Turska</li><li>Uvoznik:PUNTO BLU DOO, Beograd</li><li>Proizvođač: VF InternationalSlag</li><li>Sastav: Elasterell-P/Elastomultiester poliestar 70%;Poliestar 30%</li><li>Način Održavanja: Prema ušivnoj etiketi proizvođača </li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

Napapijri

Put italijanskog brenda Napapijri pocinje 1987. godine u podnožju Mon Blana, najvišeg vrha u Evropi. Napapijri na finskom jeziku znači severni polarni krug.

Norveška, spoj ekstremnih uslova i prelepih pejzaža, čija zastava je logo Brenda, predstavlja slobodu i smisao za avanturu . Brend je poznat po zimskim jaknama, ski odelima , materijalima koji garantuju nepromočivost i komforan osećaj u ekstremnim uslovima.
Brend predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem smislu.