On Cloudnova

SAMO ONLINE

On Cloudnova

ŽENSKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: 26.98124
Kategorija:

Opis

Povezani CloudTec® sledeće generacije ublažava udarce, dok prilagođeni Speedboard™ gura vas napred. Gumeni ojačanja podržavaju prirodno kretanje stopala, a prepravljena jezička komponenta nudi neuporedivo pristajanje.

„Peta jezičak“ i unutarnja konstrukcija čarape pružaju superiorni osećaj pri obuvanju: meko i podržavajuće. Sa jastučastom petom i prilagodljivom konfiguracijom pertlanja napravljenom za poboljšanu savijanje i fleksibilnost.

Performanse su rođene, dizajn uzgojen. Cloudnova spaja sve što znamo o tehnologiji trčanja sa potpuno novim stilom i siluetom. Zamislite odzivnu udobnost i osećaj pri obuvanju koji je drugačiji od svega ostalog.

ON

Od svog ulaska na tržište obuće 2010. godine, ON se kreće sopstvenim tempom. Beskompromisni napor da proizvede najbolje patike za trčanje na tržištu može se uporediti sa trkačem na duge staze u svojoj zoni, sa samo jednim ciljem: nastaviti napred. „Švajcarska ima veoma funkcionalnu istoriju kada je u pitanju dizajn proizvoda. “Poznato je da smo ponekad preterano racionalni“, kaže mi šef dizajna proizvoda Thilo Aleks Bruner.
Roger Federer zvanično se pridružio On timu kao investitor On-ovog CloudTec® koji se etablirao kao sila na koju treba računati.
Pored eksplozije u kulturi trčanja, ON-u se konačno desio i prodor u Lyfestyle brendove. Sve ovo ukazuje na nastavak uspeha i snagu Brenda koji ostaje veran svom DNK.