Fred Perry Padded Bomber Jacket

Fred Perry Padded Bomber Jacket

MUŠKA JAKNA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: J3547-102
BOJA: Black Kategorija:

Opis

Odevni predmeti za različite ljude znače različite stvari. Uzmite na primer postavljenu bomber jaknu. Poreklo vodi iz vojske i prvobitno je korišćen kao jakna za letenje, ovaj model je postao omiljen u Japanu tokom 1950-ih. Sinonim za ska pank scenu, hip hop I rejv scenu ranih 90-ih, Fred Perry najnovija interacija deli DNK sa našim Tennis Bomber I ne udaljava se previse od originalne siluete. Ne možete pogrešiti sa klasikom.

Prednosti i Karakteristike

  • 60% poliester/40% pamuk
  • Perivo u mašini
  • Visina modela:189/6.2′
  • Model nosi: M

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.