Fred Perry Zip-In Liner Parka Green

Fred Perry Zip-In Liner Parka Green

MUŠKA PARKA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: J4569-Q50
BOJA: Parka Green Kategorije: , , ,

Opis

Ikona Fred Perry Outerwear-a. Fred Perry parka je napravljena od pamučno spoljnjeg sloja (školjke) i ima odvojivu unutrašnju jaknu i sve karakteristične detalje koje očekujete.

Tkanina od pamučne „školjke“ sa poliesterskom postavom u telu i rukavu / Regularno krojenje / Kapuljača sa rubom od veštačkog krzna / Postava koja se može odvojiti / Užad na kapuljači, struku i na rubu

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.