Fred Perry M6000 Uniform Green/Black

Fred Perry M6000 Uniform Green/Black

MUŠKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: M6000-Q55
Kategorije: , ,

Opis

Napravljena od klasičnog Fred Perry pamučnog pike tkanja, u savremenoj adaptaciji Fredovog poznatog aerodinamičnog kroja. M6000 ima nešto uži kroj od Fred Perry originalnog M3 modela, sa kragnom i manžetnama.

Prednosti i karakteristike:

  • Pike od pamuka
  • Uobičajeno krojenje sa nešto tanjim proporcijama od M3
  • Zakopčavanje sa dva dugmeta

Savršeno dizajnirana za život na terenu i van njega, ova Fred Perry majica je inspirisana Fredovim prvim teniskim majicama. Dolazi sa istorijom, a svaka nova generacija doprinosi svom nasleđu. Uvek drugačiji, uvek isti.

U potrazi za načinom da smanji svoj uticaj na planetu, Fred Perry je ovaj proizvod kreirao sa sledećim ključnim odgovornim karakteristikama:

  • Reciklirani konac za šivenje
  • Dugmad napravljena od recikliranih materijala
  • Vez od lovorovog venca iz odgovornog izvora

Fred Perry je ponosni član Better Cotton grupacije. Izborom Fred Perry pamučnih proizvoda, podržavate ulaganje Freda Perry-ija misiju Better Cotton-a.

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.