Puma X Liberty Aop Woven Jacket

Puma X Liberty Aop Woven Jacket

Ženska Jakna

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: 539831-65
Kategorija:

Opis

U najnovijoj PUMA x LIBERTY kolekciji, ova posebna jakna prepoznatljiva je po svojim predivnim cvetnim printovima koje je inspirisala čuvena londonska butik radnja. Cvetni printovi prekrivaju celu jaknu, donoseći note svežine i elegancije. Jedini izuzetak su kontrastne T7 trake na rukavima koje pružaju dašak sportskog stila.

Ova jakna ima mnoge karakteristike koje će vas oduševiti. Prvo, izrađena je od materijala koji sadrži najmanje 30% recikliranog materijala, čime PUMA i LIBERTY nastoje da doprinesu očuvanju naše budućnosti. Osim toga, jakna je vodootporna, pružajući vam zaštitu u kišnim danima.

Njen opušteni kroj pruža udobnost i slobodu kretanja, dok paneli sa T7 uzorcima na rukavima dodaju modernu notu. Potpuno zatvaranje na rajsferšlus olakšava oblačenje i skidanje jakne. Elastične manžetne i pojas obezbeđuju dobro pristajanje i zadržavanje toplote. Praktični prednji džepovi vam omogućavaju da nosite svoje sitnice sa sobom.

Posebno istaknuta je PUMA x LIBERTY bedž na grudima, koji simbolizuje jedinstvenu saradnju ovih dveju brendova i dodaje dozu prestiža i stilskog izraza.

Uživaj u ovoj predivnoj jakni koja kombinuje stil, udobnost i očuvanje planete!