Fred Perry Quilted Fur Trim Parka

SAMO ONLINE

Fred Perry Quilted Fur Trim Parka

MUŠKA JAKNA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Kaputi i jakne su oduvek bili kamen temeljac uniforme supkulture, a praktično tema koja povezuje legendarne oblike. Povučena iz vojnih prodavnica i magacina i nošena tokom vožnji na skuterima, parka je usvojena kao zaštita od vremenskih nepogoda. Realizovana u mešavini pamuka otpornog na vodu, ova iteracija je napravljena da traje, i sa čvrstom prošivenom postavom koja vas zagreva, tako da nepogode sigurno neće predstavljati problem. Dokazujući da ne morate da žrtvujete performanse zbog stila, odvojiva kapuljača od krzna pruža svestranost iz dana u dan, dok tonski logo lovorovog venca nalazi se na grudima u pravom FP stilu.

Karakteristike i Prednosti

  • Sastav: 59% pamuk, 41% poliamid
  • Vodootporan materijal
  • Odvojivi krzneni elementi
  • Teška prošivena postava
  • Unutrašnji džep sa dugmetom
  • Zatvaranje sa skrivenim patentnim zatvaračem
  • Podesivi struk i kapuljača
  • 2 džepa u struku sa dugmadima

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.