Fred Perry Shell Parka

Fred Perry Shell Parka

MUŠKA JAKNA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Opuštena parka jakna, izrađena od izdržljive najlonske tkanine. Dizajnirana sa prostranim džepovima, sjajnim zlatnim detaljima i kožnim učkurima

Kaputi i jakne su oduvek bili kamen temeljac uniforme supkulture, a praktično tema koja povezuje legendarne oblike. Povučena iz vojnih prodavnica i magacina i nošena tokom vožnji na skuterima, parka je usvojena kao zaštita od vremenskih nepogoda. Ova verzija je prilagođena luksuznim zlatnim ukrasima za prefinjen pristup klasičnom stilu.

Karakteristike i Prednosti

  • Izdržljiva najlonska zaštita
  • Veliki džepovi na preklop
  • Vezice na kapuljači, struku i rubu sa kožnim podešavačima
  • 100% poliamid
  • Perivo u mašini

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.