Fred Perry Taped Ringer T-Shirt

SAMO ONLINE

Fred Perry Taped Ringer T-Shirt

MUŠKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: M6347-291
BOJA: Steel Marl Kategorije: , ,

Opis

Definisana kontrasnim rebrastim okovratnikom i manžentnom, masa majica sa okruglim izrezom je ukrašena našom originalnom trakom lovorovog venca na rukavu. Nismo se mnogo promenili od kada je Fred Perry majica sa okruglim okovratnikom prvobitno dizajnirana pre 50 godina. Bela traka se poziva na vreme bez novca iz 70-ih kada je brendiranje bilo opšte za sve boje- karakteristika koja nam se veoma dopala.Fred Perry skroz.

Prednosti i Karakteristike

  • 100% pamuk
  • Perivo u mašini
  • Visina Modela: 185,5cm/6’1″
  • Model nosi M

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.