Fred Perry M3

SAMO ONLINE

Fred Perry M3

MUŠKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: M3-157
BOJA: Black Kategorija:

Opis

Prvo poglavlje u priči. To je pravi Fred Perry. Dizajniran i nošen od Freda lično 1952. Godine, Originalna Fred Perry Tennis Shirt je napravljena u “Fred Perry fit” stilu- jednostavnoj, modernoj silueti sa fokusom na laganu funkcionalnost. Savršeno dizajnirana za život na terenu kao i van njega. Proizvodnja M3 modela je pravi rad sa ljubavi, sa svakim polo pletenim, obojenim, isečenim, izvezenim I ručno urađenim u Lesteru, Engleskoj. Bez dodataka samo lovorov venac na grudima.

Prednosti i Karakteristike

  • 100% pamuk
  • Perivo u mašini
  • Visina Modela: 182cm/6′
  • Model nosi 40“

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.