Fred Perry Tipped Sleeve Track Jacket Navy

Fred Perry Tipped Sleeve Track Jacket Navy

MUŠKI DUKS

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: J5564-608
Kategorije: , , ,

Opis

Fred Perry prepoznatljivi duks s pletenim panelima u novoj boji. Inspirisan modernim duksevima za trening iz 1980-ih godina kao i kasnijim stilovima Britpop ere.

Karakteristike:

  • Klasičan tricot materijal
  • Rebraste manžetne
  • Izvezen logo sa lovorovim vencem na levoj strani grudi
  • 56% reciklirani poliester / 44% pamuk
  • Održavanje: Pranje u mašini
  • Visina modela: 6’2″ / 188 cm  – Model nosi veličinu M

Funkcionalna jakna za zagrevanje koja se ističe na ulici i na centralnom terenu. Izrađena od klasičnog tricot materijala, baš kao originali.

<ul><li>Naziv Proizvoda: Jakna za muškarce</li><li>Zemlja Porekla: Kina</li><li>Uvoznik:Triple Jump d.o.o.,Milutina Milankovica 7g, Beograd</li><li>Proizvođač: Fred Perry</li><li>Sastav: Reciklirani poliestar56%,Pamuk44%; Opšivka:Reciklirani poliestar 97%,Elastin 3%</li><li>Način Održavanja: Prema ušivnoj etiketi proizvođača</li><li>Kvalitet Kontrolisao: Profi lab, Vele Nigrinove 1, Beograd</li></ul>

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.