Fred Perry Twin Tipped Shirt

SAMO ONLINE

Fred Perry Twin Tipped Shirt

ŽENSKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: G3600-J10
BOJA: Chalky Pink Kategorija:

Opis

The Twin Tipped Fred Perry Shirt. Izrađena pomoću Fred Perry-jevog klasičnog pamučnog pike tkanja sa elastinom za savremeniju adaptaciju poznatog Fred-ovog modernog kroja. Dostupna u različitim bojama – svaka sa svojom jedinstvenom pričom.

Tumačenje Fred Perry-jeve originalne Twin Tipped Fred Perry Shirt, G3600 dolazi sa istorijom, a svaka nova generacija doprinosi njenom nasleđu. Nudeći savremeniju adaptaciju poznate Fred-ove siluete, G3600 ima nešto uži kroj i veću dužinu od Fred Perry-jeve originalne G12. Proizvedena pomoću najsavremenije moderne tehnologije, dolazi u bojama za svakoga – svaka sa svojom jedinstvenom pričom. Majica u kojoj živite svoj život – ostalo je na vama.

Prednosti i karakteristike:

  • Pamučni pike sa elastinom
  • Nešto uže proporcije od originalnog G12
  • Kragna i manžete sa dvostrukim paspulom
  • Plaket sa dva dugmeta
  • 100% Pamuk
  • Perivo u mašini

FRED PERRY

Britanska teniska zvezda Fred Perry 1950-ih lansirao je svoju polo majicu, dizajniranu da se nosi na terenu. Vremenom postaje deo britanske kulturne istorije, a danas se smatra britanskim klasikom dizajna.
Fred Perry "M3" bila je jednostavna, potpuno bela pamučna pike polo majica, sa tankom siluetom i fokusom na laganu izdržljivost. Lansirana na Vimbldonu, majica je bila momentalni uspeh. Inspirisala je generaciju tenisera, a zatim generaciju pobunjenika, muzičara, filmskih stvaralaca i puni krug nazad do sportskih zvezda. Uvek upecatljiv logo, tik iznad srca igrača bio je lovorov venac.
Fred Perry je majica koju cete prepoznati sa druge strane sobe, preko plesnog podijuma, na ulici, preko fudbalskog stadiona.
U novom milenijumu brend Fred Perry je ponovo otkrio sebe, sa serijom saradnje koja je počela sa japanskim brendom Commes des Garcons, a nastavila se sa brojnim drugih dizajnera, umetnika, muzičara i sportskih ličnosti. Među njima su belgijski dizajner Raf Simons, Gven Stefani, Gorillaz, kao I fondacija Amy Winehouse.