Vans Butterfly Tie Dye Pullover Hoodie

Vans Butterfly Tie Dye Pullover Hoodie

MUŠKI DUKS

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Sa vezom leptira i logotipom na grudima, the Butterfly Tie Dye Pullover spaja duboke tonove sa udobnom kapuljačom za celodnevno nošenje. Ovaj duks je napravljen od mešavine 80% pamuka i 20% poliestera.

Prednosti i karakteristike:

  • Sastav: 80% pamuk i 20% poliester

VANS

Priča o Vans patikama počinje u sunčanoj Kaliforniji ranih 1960-ih. Surferi koji nemaju šta bolje da rade kada su talasi niski izmislili su skejtbord da bi ostali aktivni. Kompanija Vans, koja je ranije prodavala gumu, počela je da pravi novu liniju patika kako bi skejteri mogli da ostanu na svojim daskama. I baš tako...Vans patika je nastala!
Pobunjenici, umetnici, neprilagođeni, muzičari i sportisti svi prepoznaju Vans kao svoj brend.
Vans je 1977. lansirao dva para kultnih modela Old Skool i Checkerboard Slip-On, koji ostaju najprodavaniji modeli ovog brenda do danas.
Uskoro je VANS stvorio nišu za sebe kao brend patika za one koji se razlikuju, za pank umetnike, snoubordere, entuzijaste stripova, muzicare, glumce, BMX vozace, skejtbord ikone.
Vans patike danas nastavljaju da pronalazi novu publiku, volite ih ili mrzite, ne možete ih ignorisati. To je ono što znači biti buntovnik. Oni samo rade ono što žele, ne poštujući društvene norme…pa, uradili su šta su hteli!