VANS X BRUCE LEE SKATE OLD SKOOL SHOE

SAMO ONLINE

VANS X BRUCE LEE SKATE OLD SKOOL SHOE

MUŠKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: VFCBY23-Y23
Kategorija:

Opis

Brus Li – poznati Martial Artist, filmski stvaralac i filozof – decenijama je omiljena kulturna ličnost, a ovosezonska saradnja sa Vansom odaje počast njegovom nasleđu.

Pružajući više od onoga što je skejtborderima potrebno da bi omogućili maksimalan napredak, Vans x Bruce Lee Skate Old Skool spaja sve nadograđene karakteristike naše Skate Classics linije sa ekskluzivnim detaljima koji odaju počast Brusu. Sa njegovim imidžom u odajama, utisnutim potplatima koji dele njegov citat i njegovom kultnom siluetom utisnutom preko gazećeg sloja, ovaj nadograđeni Old Skool predstavlja Brusa kao majstora svog zanata i ikone za sve.

Završen sa DURACAP™ ojačanjem, SickStickTM potplatom i POPCUSH™ jastučićem, ovaj Skate Old Skool vam daje kultni izgled kakav želite, a istovremeno donosi sve prednosti performansi koje zahtevaju skejtborderi. Dakle, sledeći put kada budete u odboru, poslušajte Bruceov savet. Isprazni svoj um i postani voda.

• POVEĆANA IZDRŽLJIVOST – DURACAP™ ojačani materijali, dublja tekstura izbočina na branicima prstiju i veće visine bočnih zidova daju starinski izgled uz povećanu izdržljivost i zaštitu.
• POTPUNO REDIZAJNIRANI GORNJI GLOBOVI – Rekonstruisani sa profilisanim brojačem za petu i unutrašnjim kaiševima za jezičak za zaključano pristajanje i veću kontrolu daske.
• LEGENDARNO DRŽANJE – Naša nova, zaštićena SickStickTM mešavina gume je naša najlepljivija guma do sada.
• POPCUSH CUSHIONING – Naš najbolji jastučić i zaštita od udara. POPCUSH™ podnožja za vraćanje energije štite vaša stopala i istovremeno pomažu u smanjenju umora nogu za duže sesije voznje skejta.