Vans SK8-Hi Flame Shoes

SAMO ONLINE

Vans SK8-Hi Flame Shoes

UNISEX PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: VN0005UJLLC
Kategorije: , ,

Opis

Sk8-Hi, prvobitno nazvan Style 38, predstavljen je 1978. godine kao vrhunska duboka patika za skejtere. Uvodeći inovativni visoki podstavljeni ovratnik za podršku gležnju i ojačani prednji deo, bio je druga patika koja je imala ikoničnu Vans bočnu liniju, istovremeno donoseći potpuno novi izgled Vans porodici. Bio je i još uvek je simbol „Off The Wall“ kulture.

Donoseći snažnu novu energiju omiljenom klasiku, Sk8-Hi Flame ima detalje plamenova koji izviru sa strana patike i duž pertli. Ova legendarna visoka silueta izrađena je od izdržljivog platna i prevrnute kože i opremljena je potpisanim gumiranim đonovima sa waffle šarama za pouzdano svakodnevno prianjanje.

• Legendarna Vans visoka patika sa bočnom linijom
• Detalji plamenova duž pertli i strana patike
• Izdržljive gornje površine od platna i prevrnute kože
• Kopčanje pertlama
• Ojačani prednji delovi
• Podržavajući podstavljeni ovratnici
• Potpisani gumirani đonovi sa waffle šarama

Sastav: PLATNO, PREVRNUTA KOŽA

VANS

Priča o Vans patikama počinje u sunčanoj Kaliforniji ranih 1960-ih. Surferi koji nemaju šta bolje da rade kada su talasi niski izmislili su skejtbord da bi ostali aktivni. Kompanija Vans, koja je ranije prodavala gumu, počela je da pravi novu liniju patika kako bi skejteri mogli da ostanu na svojim daskama. I baš tako...Vans patika je nastala!
Pobunjenici, umetnici, neprilagođeni, muzičari i sportisti svi prepoznaju Vans kao svoj brend.
Vans je 1977. lansirao dva para kultnih modela Old Skool i Checkerboard Slip-On, koji ostaju najprodavaniji modeli ovog brenda do danas.
Uskoro je VANS stvorio nišu za sebe kao brend patika za one koji se razlikuju, za pank umetnike, snoubordere, entuzijaste stripova, muzicare, glumce, BMX vozace, skejtbord ikone.
Vans patike danas nastavljaju da pronalazi novu publiku, volite ih ili mrzite, ne možete ih ignorisati. To je ono što znači biti buntovnik. Oni samo rade ono što žele, ne poštujući društvene norme…pa, uradili su šta su hteli!