Vans Skate Half Cab ’92 Gore-Tex

SAMO ONLINE

Vans Skate Half Cab ’92 Gore-Tex

MUŠKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: V5V4BLK-BLK
Kategorije: , ,

Opis

Predstavljamo Skate Half Cab ‘92 Gore-Tex, novu konstrukciju na skejt klasiku.

Potpuno redizajniran imajući na umu skejtere, Skate Classics Half Cab ’92 Gore-Tex pruža više onoga što skejterime treba da bi omogućili maksimalan napredak. Nova završna obrada bočne strane, zastavica i brendiranje „skejtborda“ su neke od suptilnih razlika koje poboljšavaju ovaj kultni stil. Potpuno revidirani gornji deo sa profilisanom petom, kaiševima za zaključavanje jezika i rezanjem DURACAP™ podloge nudi suštinsko pristajanje koje je prozračnije i izdržljivije tamo gde je skejterima najpotrebnije.

 

Dvodelna renovacija, sa čvršćim obezbedjenjem prstiju, obezbeđuje pojačan kontakt sa daskom, a redizajniran gumeni đon koji je učinio Vans poznatim je još bolji sa SickStick™ gumenom mešavinom i unutrašnjom petom za bolje prijanjanje i bolji osećaj daske , više podrške i više izdržljivosti. Skate Half Cab ‘92 Gore-Tex podiže ovaj kultni stil sa GORE-TEX® antilop i tekstilnim materijalima uparenim sa prednostima performansi koje traže pravi skejteri.

 

Posle 30 godina, Skate Half Cab je i dalje napravljen za skejtbord. Samo sada, bolje je nego ikad.

 

  • POVEĆANA IZDRŽLJIVOST – DURACAP™ ojačani materijali, dublja tekstura izbočina na branicima prstiju i veće visine bočnih zidova daju retro izgled uz povećanu izdržljivost i zaštitu.
  • POTPUNO REDIZAJNIRANI GORNJI DEO – Rekonstruisani deo za petu i unutrašnjim kaiševima za jezičak za zaključano pristajanje i veću kontrolu daske.
  • LEGENDARNO DRŽANJE – Naša nova, zaštićena SickStick™ mešavina gume je najlepljivija guma do sada.
  • POPCUSH CUSHIONING – Naš najbolji jastučić i zaštita od udara. POPCUSH™ podnožja za vraćanje energije štite vaša stopala i istovremeno pomažu u smanjenju umora nogu za duže sesije voznje skejta.

VANS

Priča o Vans patikama počinje u sunčanoj Kaliforniji ranih 1960-ih. Surferi koji nemaju šta bolje da rade kada su talasi niski izmislili su skejtbord da bi ostali aktivni. Kompanija Vans, koja je ranije prodavala gumu, počela je da pravi novu liniju patika kako bi skejteri mogli da ostanu na svojim daskama. I baš tako...Vans patika je nastala!
Pobunjenici, umetnici, neprilagođeni, muzičari i sportisti svi prepoznaju Vans kao svoj brend.
Vans je 1977. lansirao dva para kultnih modela Old Skool i Checkerboard Slip-On, koji ostaju najprodavaniji modeli ovog brenda do danas.
Uskoro je VANS stvorio nišu za sebe kao brend patika za one koji se razlikuju, za pank umetnike, snoubordere, entuzijaste stripova, muzicare, glumce, BMX vozace, skejtbord ikone.
Vans patike danas nastavljaju da pronalazi novu publiku, volite ih ili mrzite, ne možete ih ignorisati. To je ono što znači biti buntovnik. Oni samo rade ono što žele, ne poštujući društvene norme…pa, uradili su šta su hteli!