Nike Blazer Mid ’77 Jumbo

SAMO ONLINE

Nike Blazer Mid ’77 Jumbo

ŽENSKE PATIKE

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: DQ1471-100
BOJA: White/White/Sail/Black Kategorija:

Opis

Kažu: „Ne popravljajte ono što radi“. Kažemo: „Savršeno“. Klasična, superzvezda ulične odeće ponovo je osmišljena uz Nike Blazer Mid ’77 Jumbo. Iskoristivši izgled stare škole koji volite, sada ima elastičnu petu sa teksturom nalik na sumot i velike jezičke za povlačenje za lako obuvanje i skidanje. Predimenzionirani detalji poput logotipa i pertlica daju zabavan obrt, dok plišani penasti jezik i deblji šavovi slave kultni izgled koji je hvaljen na ulicama od ’77.

Prednosti i Karakteristike

  • Elastična peta u kombinaciji sa preteranim jezičcima za povlačenje vam omogućava da ih navučete i skinete sa lakoćom kako biste brže krenuli.
  • Predimenzionirane svoosh i džambo pertle (tako ih je lakše vezati) daju odvažan izgled svakoj odeći.
  • Preslikavajući suštinu klasičnog blejzera, ušiveni kožni slojevi i mekani antilop naglasak na prstima dodaju starinski stil obruča. Ekstra debeo konac za šavove poboljšava izgled prkosnim dodirom.

Poreklo

Prvobitno predstavljen 1972. kao košarkaška patika, Blazer se od tada transformisao u moderan osnovni proizvod za skejtere i ljubitelje patika. Patika koja sazreva i postaje bolja iz godine u godinu