Vans X It

Vans X It

ŽENSKA MAJICA

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

ŠIFRA PROIZVODA: V3XKZPM-ZPM
BOJA: White / It Kategorija:

Opis

Vans ekskluzivna kolekcija sa horor temom koja će oduševiti sve one koji traže uzbuđenje. Oslikavajući scene iz omiljenih Varner Bros. horora poput: Isijavanje (The Shining),Strava u ulici Brestova (Nightmare on Elm Street), IT, Egzorcist (The Exorcist), Petak 13-ti (Friday the 13th) i Izgubljeni decaci (The Lost Boys), ova sablasna kolekcija oživljava ove priče kroz jedinstvene i direktne interpretacije najstrašnijih scena filmova, poznatih postera i likova koji su se pojavili na velikom ekranu.

Vans X Horror je nesumnjivo poslastica za sve prave horor manijake, gde je estetika, iako revidirana, ostala verna stilu koji je Vans učinio kultnim brendom. Kao deo ‘Horror’ kolekcije, ova ženska majica je napravljena od 100% pamuka sa ‘IT’ tematskim printovima na grudima i leđima. Logo Vans je odštampan na donjem levom rukavu.

 

Sa jednim crvenim balonom na levoj strani grudi, Vans X It majica će vas privući primamljivom slikom relikvije iz detinjstva. . . ali nemojte se previše približavati. Pennivise čeka čim okrenete leđa.